Evaluarea eficacității cremei voluminizante pentru sâni INTHENSO

Crema voluminizanta pentru sâni

Scopul studiului este de a evalua eficacitatea, elasticitatea și capacitatea de a restabili tonusul pielii sânului, favorizând o creștere vizibilă în volum (efectul tensor), în urma tratamentului.

Testul clinic a fost efectuat de către Institutul de la Universitatea de Farmacologie  la care au participat 20 de persoane de sex feminin, cu vârste cuprinse între 20 și 45 de ani, selectate în baza următoarelor criterii:

  • stare bună de sănătate
  • să nu utilizeze alte suplimente în timpul testului cu aceeași acțiune
  • niciun studiu de caz de atopie
  • absența patologiilor de piele

Produsul testat a fost aplicat, de către voluntari, pe pielea din jurul pieptului, de două ori pe zi (dimineața și seara), prin masare până la absorbție, timp 60 de zile consecutive.

Eficacitatea produsului a fost evaluată la intervale de 15, 30 și 60 de zile de la utilizarea produsului, folosindu-se tehnici de bioinginerie ale pielii pentru a cuantifica următoarele:

  • hidratarea pielii (metoda Corneometer recunoscută pe plan internațional )
  • elasticitatea pielii (folosind instrumentul ” Cutometer MPA 580”)

Efectul tensor al pielii a fost evaluat prin metoda de analiză a imaginii (macro – fotografii digitale), realizat cu un aparat de fotografiat profesional, iar efectul de volum a fost evaluat folosindu-se mărimi diferite de cupă (circumferință bust), clasificate în funcție de standardele de producție ale corsetelor.

Evaluarea instrumentală a fost completată de analiza clinică a unui dermatolog ( conform compactibilității și tonusului pielii sânului) și prin evaluarea subiectivă a voluntarilor ce au luat parte la studiu.

Concluzii:

Utilizarea zilnică a cremei voluminizante pentru sâni INTHENSO, la momentele monitorizate în cadrul studiului, a determinat o îmbunătățire a stării trofice pielii de pe sâni, hidratarea și elasticitatea acesteia.

Îmbunătățirea a fost vizibilă încă din a 15-a zi de studiu, menținându-se pentru întreaga perioadă monitorizată. Utilizarea produsului a restabilit elasticitatea și turgescența pielii, având  un efect tensor cu o creștere aparentă a volumului. Astfel că, 85 % dintre voluntarii evaluați au declarat că produsul este unul excelent.

Mai jos sunt două grafice care arată îmbunătățirea aspectului pielii:

crema-voluminizanta-sani-inthenso-studii-medicale

Evaluarea efectului voluminizant al cremei pentru sâni Inthenso