FAQ – Intrebari frecvente

  1.Mi-ar plăcea să am picioare frumoase în lunile de iarnă . Produsele Guam pot  fi folosite pe tot parcursul anului ?

Acestea sunt potrivite pentru fiecare sezon . Se recomandă ca un tratament soc la care să urmeze perioada de aplicare cu o cerere pe saptamana timp de 4-6 luni .
Simțiți-vă libertatea de a folosi produsele noastre ori de câte ori te nevoia !

  2.Tocmai am aflat că o sa devin mamica ! Pot folosi produse GUAM  in timpul sarcinii ?

    În primul rând , felicitări! Produsele nu sunt contra indicate in timpul sarcinii ,dar este recomandabil să se consulte medicul de familie .

 3. Pot folosi produsele GUAM  în timp ce imi alaptez copilul  ?

 Având în vedere că fiecare preparat cosmetic care este special conceput pentru etape ale sarcinii vă informăm că produsele noastre nu conțin ingrediente care pot interfera cu alaptarea . În plus, aplicarea lor topică ca un produs cosmetic nu implică absorbția sistemică . Pentru a fi sigur , cu toate acestea , întotdeauna vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră de familie .

4.Saptamana viitoare am planuit sa merg in vacanta ,produsele GUAM imi protejeaza pielea de razele solare?

 Nu se recomandă expunerea la soare imediat după tratamentul cu nămol . Desigur , în cazul în care tratamentul se efectuează pe timp de noapte , a doua zi dimineata se poate expune la soare în condiții de siguranță .

5.Uneori am vinisoare mici si capilare foarte sensibile . Pot folosi produsele GUAM  ?

 În cazul de fragilitate capilară poate fi o mai bună utilizare a produselor cu efect racoritor a cărui compoziție este specific pentru cea mai sensibilă piele ( conținut mai mic de uleiuri esențiale și prezența de mentol ) .creând o senzație plăcută de prospețime . În cazul în care pielea ,  nu este sensibila și nu are fragilitate capilară , produsele cu efect termic nu au nici o contraindicatie .

  6.Ajutor ! Unele produse cum ar fii namolurile si unele creme imi provoaca furnicături puternice si căldură , iar pielea mea devine rosie.

 – Este normal acest lucru ?

    Este normal ca după punerea în aplicare a namolului de alge guam simți furnicături puternic și roșeață pe zonele tratate ?
Sentimentul este legat de reactivarea microcirculatiei din zona în care se aplică produsul . Vă sugerăm două tipuri de acțiuni :
1 ) Se amestecă întotdeauna produsul bine înainte de utilizare
2 ) Clătiți produsul înainte de sfârșitul de 45 de minute ( de exemplu , după 20/30 minute) , dacă în timpul aplicării aveti  senzație  de prurit încă foarte puternic .

7.OK , acum că știu că e normal sa am furnicaturi iar pielea sa devina rosie , dar, uneori, atunci când  folososesc namolul sau o crema cu actiune termica în mod regulat , nu mai simt sezantia de furnicaturi si nici roseata . De ce se intampla asta?

De asemenea, trebuie remarcat faptul că în mod curent pentru fiecare utilizator să aibă o reacție ușor diferită de fiecare dată când folosesc produse din cauza unui număr de factori , cum sunt : schimbare de regim alimentar , schimbarea sau adăugarea de medicamente , fluctuațiile hormonale . În cazul în care , în orice moment , cu toate acestea ,furnicături este prea mult pentru tine , vă sugerăm următoarele două etape : 1 ) se amesteca bine produsul înainte de utilizare , 2 ), se spală produsul înainte de sfârșitul celor 45 minute ( de exemplu, după 20/30 minute ) în cazul în care furnicaturi / mâncărime este încă foarte puternic în timpul aplicării . Reducerea timpului de aplicare poate fi compensată cu o cerere suplimentară în ziua următoare .

8.Cand desigilez un namol deasupra este un lichid uleios. Din ce cauza este asa ?

 Este perfect normal . Fiind un produs natural , uleiurile esențiale lichide și au tendința de -a lungul timpului pentru a separa lut . Pentru proprietăți optime de aplicare , Lacote recomanda amestecarea produsului cu atenție înainte de fiecare utilizare , astfel încât să prindă rădăcini și să devină cremos . Un indiciu foarte evident este , de asemenea, dat pe capacul recipientului .

 9.Din curiozitate ,  pot folosi namolul de algeGUAM  pentru a ajuta la definirea abdomenul meu ?

    Namolul de alge Guam în formularea clasică sunt concepute pentru a contracara celulita . Acumularea de grăsime în zona abdominală poate fi invinsa  mai eficient , cu ajutorul Namolului de alge Guam pentru talie si abdomen.

10.Iubesc animalele si nu vreau sa achizitionez produse care le folosesc pentru testare . Produsele GUAM sunt testate pe animale ?

    Categoric nu! Nu am testat produsele noastre pe animale . Nu numai că noi credem că această practică este greșit , dar legea în Uniunea Europeană interzice orice testelor pe animale pentru produsele cosmetice .

În plus , noi nu folosim produse de origine animală.