Despre Guam si despre produsele Guam

Igiena si dermocosmetica pielii au reprezentat de mii de ani o constanta a echilibrului psihic si fizic al fiintei umane. Industria produselor dermocosmetice si igienice, incercand sa satisfaca aceasta necesitate umana, a inaintat pe piata mii de produse a caror configuratie chimica a avut mereu doua scopuri majore ce vizeaza pacientul: beneficiu optim si prejudicii minime. Performanta lor a fost mult optimizata prin introducerea conceptului “ dermatocosmetic”: produsele au devenit molecule chimice de tratament al pielii si scalpului. Acestea se pot asocia cu rezultate benefice, tratamentului medicamentos, in stabilizarea, ameliorarea si vindecarea chiar a anumitor probleme estetice.

Despre Guam si Produsele Guam rezultat al muncii depuse de Laboratoarele Lacote (Italia).Se inscriu pe aceasta linie, a seriozitatii si sigurantei in ceea ce priveste oferta pe piata produselor de igiena, curatare, intretinere si remediere a imperfectiunilor.

Specialistii din medicina estetica, dar si utilizatorii de produse dermocosmetice decodifica compozitia produselor,fiind un ingredient care le retine atentia in mod special, acesta nefiind o caracteristica compozitionala a preparatelor europene (ca sa ma limitez la arealul de productie si desfacere traditional, dar si de avangarda a produselor dermatocosmetice).  Aparute in urma cu 3,5 miliarde de ani si traind in plasma marina,concentreaza in ele o multitudine de minerale si de oligoelemente si fabrica o cantitate importanta de proteine si vitamine. Datorita structurii lor moleculare,sunt foarte bine asimilate de organism. Este prin urmare fireasca utilizarea unor produse care sa contina acest tezaur sanogenetic.Expertii medicali incep sa se convinga de eficacitatea si tolerabilitatea superioara a produselor GUAM.

Oferta variata de produse configureaza un regim complet de ingrijire a pielii, tesutului celular subcutanat, anexelor pielii, constituindu-se intr-un veritabil stil de viata.

Sensibilitatea cutanata generata de multipli factori, precum dereglarile hormonale, igiena incorecta sau incompleta, alimentatia necorespunzatoare, stresul, dermocosmeticele inadecvate tipului de piele, factorii de macroclimat, etc. conduc la mai multe subtipuri cutanate: uscata, intoleranta, alergica, grasa, cuperozica, imbatranita, patata. Pentru pielea sensibila,intoleranta, alergica, produsele din gama faciala am constatat ca ofera o stare de hidratare, reimprospatare si calmare.Pentru pielea uscata, produsele din gama faciala  refac componenta apoasa a filmului hidrolipidic, protejand epiderma de agresiuni diverse, facand-o matasoasa, luminoasa, proaspata.Pentru pielea grasa, produsele din gama faciala asigura reglarea secretiei seboreice, inlatura excesul de sebum, celulele moarte de la suprafata cutanata, reducand riscul de producere a pustulelor, comedoanelor, chisturilor si nodulilor acneici. Scad luciul pielii seboreice, eritemul inestetic.Pentru pielea imbatranita, gama de produse dermocosmetice este foarte variata, acestea adresandu-se contracararii pe termen scurt si imediat a elementelor ce tin de senescenta cuatanata a pielii, dar si contracararii pe termen lung a acestora.In ambele tipuri de aplicatii se obtine o reducere vizibila a ridurilor, crescand elasticitatea si prospetimea cutanata.Cresterea masei corporale, modificarile hormonale specifice varstei, conduc la aparitia la peste 70% din persoanele de sex feminin a vergeturilor, celulitei, ca urmare a ruperii fibrelor de colagen si elastina din derm si respectiv a depunerilor de grasimi in hipoderm.

Despre Produsele Guam care conduc la hidratarea pielii, blocarea radicalilor liberi si generarea de proteine ce intra in constitutia fibrelor colagene. Pentru edemele palpebrale si cearcane, produsele din ingrijirea faciala se dovedesc un ameliorator eficient, chiar daca o fac pe o perioada limitata de timp. Utilizate insa sistematic, alaturi de un regim de viata echilibrat, rezultatele obtinute multumesc pacientul. Lotiunile, cremele de corp si gelurile de dus din gama de ingrijire corporala contribuie la un deziderat major pentru confortul psihic si fizic al pacientului: hidratarea cutanata, caracterul elastic, luminos si curat, revitalizat al pielii. Produsele de ingrijire a parului- sampoane si masti, se adreseaza unui comportament cotidian foarte dinamic, acela de testare permanenta a produselor de igienizare a parului, gradul de satisfactie al utilizatorului variind pe o scala foarte mare.  In buna masura aceste produse controleaza eficient calitatea firului de par, vopsit sau nu, ii reda elasticitate, vigoare, rezistenta, il revitalizeaza, reduce sebumul scalpului generator de atatea complexe.Dupa o experienta de cativa ani, putem aprecia in termenii unor concluzii de etapa ca,gama de produse Guam apartinand Laboratoarelor Lacote se alatura intr-un mod profesionist familiei generoase de produse dermatocosmetice existente pe piata autohtona, completand actiunile igienico-medicale ale competitorilor sai, sau acoperind acele zone de patologie si problematica estetica, slab reprezentate ca oferta din punct de vedere terapeutic.

Va invitam sa descoperiti mai multe despre produsele Guam pe magazinul online guam.ro