Evaluarea eficacitatii produsului cosmetic

Evaluarea eficacitatii produsului cosmetic:

Crema voluminizanta pentru sani INTHENSO

Scopul studiului este de a evalua eficacitatea elasticitatea/ întărirea  produsului în cazul pielii ,și capacitatea de a restabili tonusul  pe pielea sânului , favorizând o creștere aparentă volum ( efect tensor ) .

Testul clinic - instrumental a fost efectuat de către Institutul de la Universitatea de Farmacologie peste 20 de voluntari de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 20 și 45 de ani, selectate în funcție de următoarele criterii de includere :

 • stare bună de sănătate
 • să nu utilizeze alte suplimente de produse / alimentare în timpul testului cu aceeași

acțiune cacel al produsului de a fi studiate

 • nici un studiu de caz de atopie
 • fara patologii ale pielii

Produsul testat a fost aplicat de către voluntari la pielea de pe piept , de două ori pe zi

( dimineața și seara ) , masaj complet pana la absorbtie , pentru 60 de zile consecutive .

Efica...

Read More

Evaluarea efectului de slabire

Evaluarea efectului de slabire

Crema pe baza de namol anticelulitica de noapte

Testul a fost efectuat de către Institutul de la Universitatea de Farmacologie la care au participat 20 de persoane de sex feminin cu vârste cuprinse între 18 și 45 de ani, selectate în funcție de următoarele criterii de includere :

 • stare bună de sănătate
 • fara patologii ale pielii
 • fara tratamente farmacologice în curs de desfășurare
 • nici un studiu de caz de atopie

Produsul testat a fost aplicat pe piele,coapse , fese si abdomen o dată pe zi înainte de a merge in pat pentru 60 de zile consecutive .

Verificări ca urmare a utilizării produsului au fost efectuat de către un dermatolog după 2 , 4 , 6 și 8 săptămâni.

Studiul a inclus și evaluări clinice . In plus , voluntarii au fost rugați

să-și exprime opinia lor personală , la sfârșitul studiului ( auto - evaluare ) .

Evaluările  efectuate sunt :

Datele medicale asupra stratului de grasime subcutanata ; ...

Read More

Fitoplancton Guam

FITOPLANCTON-UL GUAM

EVALUAREA IN VITRO DE INMULTIRE A CELULELOR IN PREZENTA SI IN ABSENTA MATERIEI PRIME  DE ORIGINE MARINA PENTRU A STIMULA CRESTEREA CELULARA.

Testul a fost efectuat de către o importanta Universitate italiana pentru a evalua efectele substanței testate (Fitoplanctonul Guam) cu privire la vitalitatea și creșterea fibroblastelor (celule vitale care alcătuiesc pielea și iau parte la reacțiile metabolismului pielii), folosind un model de  celule a pielii umane cultivate in vitro.

Testele in vitro constituie o alternativă interesantă la metodele clasice in vivo (pe animale) pentru evaluarea caracteristicilor biologice ale ingredientelor și produselor finite ;  acest tip de test ofera o mare cantitate de informații cu privire la reacțiile care pot să aparea ca urmare a utilizării produselor.

Celulele izolate au fost puse în contact cu creșterea  in procente cu Fitoplancton GUAM, și incubat timp de 24, 48 și 72 ore.Celulele netratate cu Fitopla...

Read More

Crema de fata Microcellulaire Guam

TESTE DE EFICACITATE LA PRODUSELE  DIN LINIA GUAM Microcellulaire

Testele efectuate de către un important colegiu italian a avut ca obiectiv evaluarea acțiunii de hidratare a pielii feței și puterea de elasticitate și netezire.

Testul a fost realizat prin colaborarea a 20 de voluntari de sex feminin, cu vârste cuprinse între 18 și 35 ani, sănătose și în cunoștință de cauză cu privire la scopul studiului. Conform metodei de aplicare pe jumatatea fetei, Guam Microcellulaire Crema de zi a fost aplicata pe partea dreaptă a feței de fiecare voluntar și  o crema placebo  a fost aplicata pe partea stângă, de două ori pe zi timp de 7 zile consecutiv.

Rezultatele au fost măsurate în trei moduri diferite:

INSTRUMENTAL:

Hidratarea pielii

Netezimea pielii

CLINIC:

 • moliciunea pielii
 • luminozitatea pielii
 • netezimea pielii
 • elasticitatea pielii

SUBIECTIV

 • tolerabilitatea de marfuri
 • eficacitatea hidratarii
 • Îmbunătățirea pielii după utiliza...
Read More

Evaluarea eficacitatii antirid a produsului cosmetic

EVALUAREA EFICACITATII ANTIRID A PRODUSULUI COSMETIC „CELLULES DE MER ANTI-RID CREMA DE FATA "

Testul a fost realizat de Institutul de Farmacologie a unei importante universități italienei pe 20 de voluntari de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 30 și 55 ani, selectați în funcție de următoarele criterii de includere:

 • stare bună de sănătate
 • semne de imbatranire cronologica (riduri, piele uscata,lipsa elasticitatii)
 • persoane care nu au paricipat recent la studii similare
 • angajamentul de a nu  schimba rutina lor de zi cu zi și de a nu utiliza alte produse de actualitate  in timpul testelor, cu aceeași acțiune ca și cea a produsului in cauza
 • lipsa de boli de piele
 • nici un studiu de caz de atopie

Produsul testat a fost aplicat pe față și gât o dată pe zi timp de 60 zile consecutiv.

Parametrii instrumentali au fost evaluati după 15, 30 și 60 de zile de utilizare a produsului.

Eficacitatea produsului a fost evaluată prin tehnici de bioin...

Read More

APA – Elementul esential al vietii

           APA – Elementul esential al vietii

Nutrientul cu cea mai mare importanta pentru corpul nostru e reprezentat de apa. Aceasta  este la fel de necesara precum aerul de care avem nevoie sa respiram.    Apa este necesara pentru fiecare functie a corpului omenesc si trebuie consumata zilnic pentru a fi sanatosi. Continutul de apa din corpul omenesc este de aproximativ 70% .

 • sangele – 83%
 • muschi – 75%
 • creier – 83%
 • plamani – 86%
 • rinichi – 83%
 • ochi – 95%

Absolut toate functiile organismului uman depind de existenta acestui lichid.Apa este necesara pentru digestie, absorbtia nutrientilor, circulatie si eliminare. Apa este un agent de spalare si curatare pentru organism. Ea usureaza transportul toxinelor de la celule si tesuturi si in final eliminarea lor prin rinichi si transpiratie. Ca o componenta majora a plasmei din sange, apa este necesara in transportul nutrientilor catre fiecare celula din corp.

Daca organismul este deshidrat...

Read More

Ingrediente care ajuta metabolismul la slabit

Ingrediente care ajuta metabolismul la slabit

Alimentele pe care le consumăm zilnic au un impact semnificativ asupra siluetei.Ca sa facem alegerile potrivite ar fii indicat sa introducem in alimentatie urmatoarele ingrediente.

Taratele de ovaz .

Ovazul a inceput sa castige tot mai mult teren in alimentatia persoanelor care vor sa aibe un stil de viata sanatos si mai ales sa slabeasca. Din punct de vedere nutritional ,este unul dintre cele mai complexe alimente deoarece contine carbohidrati ,proteine, substante minerale si vitamine.

Ceaiul de fenicul

Semintele de fenicul sunt atat de apreciate in lumea femeilor deoarece ajuta la eliminarea kilogramelor in plus in mod rapid si sanatos. Bea o cană cu ceai de fenicul seara, înainte de culcare, deoarece are proprietăţi detoxifiante, ajută la o digestie mai bună, te scapă de balonare şi împiedică depunerea grăsimilor.

Ardeiul iute

Ardeiul iute ajuta la stimularea metabolismului ,prin actiunea pe care o are asupra stru...

Read More

10 motive pentru care tratamentul tau anticelulitic nu da rezultate

Vrei sa afli de ce vara nu e unul din anotimpurile tale preferate noi iti dam 10 motive pentru care tratamentul tau anticelulitic nu da rezultate

1.Modul de utilizare necorespunzator

Cele mai multe femei cumpara produse anticelulitice ,dar nu le folosesc corespunzator .

Pentru ca un  tratament anticelulitic sa fie eficent este necesar folosirea produsului zilnic sau in functie de recomandare.

2.Ingredientii activi nu sunt eficenti

In ceea ce priveste tratamentele anticelulitice exista o multime de ingredient activi pe care e bine sa ii cauti pe eticheta atunci cand alegi o crema de remodelare corporala.

Unul dintre cei mai eficenti ingredient anticelulitici regasit in produsele de remodelare corporala,dar si in suplimentele nutritive de calitate sunt ALGELE MARINE.

Algele marine sunt miraculoase in tratamentele anticelulitice, au un continut bogat in minerale:iod,brom,magneziu,potasiu,sodiu, calciu,fosfor, prin continutul foarte bogat in potasiu si iod algele reminerali...

Read More